Wednesday, October 8, 2008

Tofurøre ala student

OK, denne oppskriften er så ... felleskjøkken at det nesten er flaut å poste den, og den er bare meksikansk etter de mest flisete kriterier, men herregud, det er godt og det er min blogg så whatever.


  • 1 ss olje
  • 1/2 rødløk, hakket
  • 2 fedd hvitløk, skivet
  • 2-3 ss tacokrydder
  • 1/2 blokk fast tofu
  • salsa (valgfritt)
  • 2 ss bjäst (valgfritt)
La løk og hvitløk surre i oljen i et par minutter - ikke så lenge at den blir myk. Ha oppi tacokrydderet og rør rundt. Klem vannet ut av tofuen over vasken og riv den deretter i biter sammen med resten av ingrediensene. Rør rundt så krydderet og løken dekker tofubitene. La steke på middels varme i 5-10 minutter.

Vil du ha oppi salsa, slå så denne oppi (hvor mye må du nesten vurdere etter hvor sterk du vil ha tofurøra!) og la småkoke helt til mesteparten av væsken har fordampet. Avslutt med å ha oppi bjäst og rør sammen. Server øyeblikkelig.

No comments: