Thursday, September 25, 2008

Noe for ingenting: TV-sesonger

Greit, TV er teknisk sett gratis. Men hvis du ikke har noe apparat eller ikke har lyst til å betale lisens eller bare rett og slett er lei av å bli bombardert med reklame, er det tross alt en del TV som ligger lett tilgjengelig ute på nettet. Og ikke bare snutter eller enkeltepisoder heller - hele sesonger. For eksempel disse:

South Park
Se alle episoder av South Park gratis på deres nettside. ALLE EPISODER. Det er utrolig. For en service. Når det sendes nye episoder i USA legges de til og med fortløpende ut her. Synes faktisk dette programmet blir bedre og bedre, sesong 10 er favoritten min, særlig for episoden "Tsst" der Cartman møter de dog wheeespererrr.

America's Next Top Model
Denne brukeren har lastet opp alle episodene i alle sesongene. OK, programmet er ganske fjollete og har omtrent like mye med moteverdenen å gjøre som Charterfeber. Men herregud, det er noe sugende underholdende ved det. Nye episoder blir som regel lastet opp en dag eller to etter sendt dato i USA, så vi kan følge med på det aller siste. Heia Marjorie og Elina!

Charlie Brooker's Screenwipe [sesongene ligger nederst på sida]
Nå, dette er et funn for alle som elsker TV og engelsk popkultur. Alle fire sesonger av dette utrolig morsomme programmet, ledet av karismatiske, misantropiske og underlig tiltrekkende Charlie. Vittige anmeldelser av andre TV-programmer, informasjon om hvordan TV funker, og plenty av surrealistiske innfall. Ny sesong i år! Håper den også dukker opp her...

No comments: